Název | Množství a jednotka |
---|---|
mladý zelený chřest | 1 svazek |
sušená šunka | 80 g |
smetana ke šlehání | 250 ml |
bílé víno | 50 ml |
sýr eidam cihla 30% | 150 g |
čerstvá bazalka | 1 lžíce |
petrželka | |
cukr třtinový | 1 lžička |
máslo | |
sůl | |
čerstvě mletý pepř | |
parmezán |
Postup: Trošku mléka (asi čtvrt hrnku) ohřejeme tak, aby bylo vlažné. Přidáme lžičku... zobrazit recept
Postup: Kuřecí nebo krůtí maso nakrájíme na tenké nudličky a na oleji v hlubší pánvi... zobrazit recept
Postup: Tvaroh, šlehačku a bílý smetanový jogurt smícháme nejprve vařečkou. Přidáme 2... zobrazit recept
Postup: Bílky s krupicovým cukrem ušleháme nad parou, odstavíme, lehce vmícháme mleté... zobrazit recept
Postup: Do větší mísy nasypeme balení ovesných vloček, pohankové vločky, přidáme... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Stylová restaurace, která nabízí valašské speciality, steaky na grilu, domácí...